Udstyr

UDSTYR


I Vejle Atlet klub stiller vi krav af sikkerhedsmæssige årsager,at du har håndbind og sandsækhandsker, uanset hvilket hold du træner med på.


Hvilket udstyr skal jeg have?


De første gange du træner med, kan du låne både sandsækhandsker og sparringshandsker samt håndbind. Derefter er det et krav, at du skaffer dig det udstyr, som passer til det hold, du er tilmeldt. Der er mulighed for at købe udstyr enkeltvis eller som en pakkeløsning i klubben.


Træner du på kamphold skal du have din/dine egen tandbeskytter samt håndbind og ser helst man har sine egne sparringshandsker/sandsækhandsker som skal være i en tilstand så de er foransvarlige at bruge på andre og for sig selv, og vi anbefaler, at du anskaffer dig en hjelm.

 

Træner du på motionshold skal du have din/dine egen håndbind og ser helst man har sine egne sparringshandsker/sandsækhandsker som skal være i en tilstand så de er foransvarlige at bruge for ens egen skyld.

 

Normalt er der udstyr nok på lager til at man kan købe hvis ikke bestiller vi udstyr samlet med hvad der end kunne friste eller hvis klubben mangler noget.

Man betaler kontant eller med mobil-Pay når man får sit udstyr eller inden, hvis det er bestillingsvare.

 

Mobil-Pay 27212804Udstyr

Størrelse

Nuancer

Pris

Håndbind

2,5 Meter


50

Håndbind

3,5 Meter


60

Tandbeskytter

Special

Flag/double

95/100

Tandbeskytter

Mint/Normal


75

Sandsækhandsker

12 OZ

Rød

420

Sparringshandsker

14 OZ

Blå

420

Pakkeløsning 1

Håndbind & handsker


450

Pakkeløsning 2

Håndbind & handsker & tandbeskytter


500