Om VAK

VEJLE ATLET KLUB

Vejle Atlet Klub (V.A.K) blev stiftet i 1897, og er dermed Danmarks næstældste bokseklub. Kun Århus A.K. er ældre, og dét blot med én måned.


Siden stiftelsen har V.A.K. opbygget et godt renommé, og vi er glade for det gode sammenhold, vi har i klubben mellem motionister, kampboksere, trænere og bestyrelsen.


Det sammenhold har bl.a. været medvirkende til at vi igennem årene har fået mange jyske og danske mestre - og endda Nordiske mestre.


I V.A.K. er boksning i høj grad "for hele familien", og vi har medlemmer i alle aldersgrupper. Vi har stort set altid boksere på diverse udvalgte hold og/eller landshold, men vi er, og har altid været, meget stolte over vore boksere, uanset om det er de der bevæger sig på højt niveau eller de der mere bokser for træningens skyld, både de mandlige og kvindelige boksere.


Sammenhold er som sagt vigtigt for os, men også støtte fra erhvervslivet er uundværligt. V.A.K. er så heldig at have forskellige sponsorer, store som små på forskellige tidspunkter, som vi værdsætter meget.


I 2008 fik vi en meget stor sponsor (der ønsker at være anonym), og det har gjort os i stand til at købe nyt træningsudstyr, nyt kamp-tøj og i det hele taget ”forny” klubben på mange måder.


Vi er nu også i stand til at sende kampboksere på træningsture, samt sende vore boksere ud til flere stævner og turneringer end tidligere.

 

Vejle A.K. er medlem af Danmarks Bokse-Union, Jysk Amatør Bokseunion under Dansk Idrætsforbund