Events og polterarbend

EVENTS OG POLTERABEND

Kunne du godt tænke dig at prøve noget nyt, blive udfordret på en helt  anden måde end du er vant til og ikke altid lave de samme ting som man altid gør til arrangementer? Så kan du arrangere en bokse even,t hvor du får et indblik i bokseverdenen i form af at få den træning som boksere får. Det vil sige, du kan komme igennem opvarmning, tekniks træning, styrke træning med vægte eller functionel træning (egenvægt), sparring og til sidst udstrækning.


Det kan også være du skal giftes og der skal holdes polterabend for dig og der har i har lyst til at få rørt og udfordret jer som et hold inden festen/drukken begynder. Det kan være gommen skal have lov til at prøve at bokse mod nogle af jer eller boksetræneren så kan dette arrangeres også.


Der må dog ikke ryges eller drikkes i bokselokalerne grundet klubbens og DGI husets politikker, så dette må gøres enten inden eller efter eventet/polterabend.


Der kan være omkring 15 med til eventet/polterabend og man betaler et samlet pris inden vi begynder enten via mobilPay eller kontant. Pengene går til træneren får sin løn for eventet og resten går til klubben.


Pris for afholdelse af event/polterabend er 1000 kr for 1 time, 2000 for 2 timer. Der kan arrangeres mindre hvis dette er nødvendigt eller arrangeres mere.


Har du lyst til at høre mere herom, kontakt klubben på 27212804